Ontdek Ter Steege’s collectie 2021

Hij staat voor je klaar, in het House of Inspiration, de gloednieuwe collectie 2021. Onze showroom is gehuld in een compleet ander jasje. We introduceren talloze nieuwe series, gepresenteerd in drie eigenzinnige trendstijlen. Laat je verrassen door ons!

House of Inspiration

Onze showroom is helemaal opnieuw ingericht, binnen én buiten. Compleet voorzien van nieuwe artikelen in drie verrassende trendstijlen. Met meer dan 2500 m2 hebben we meer dan voldoende plek om jou te voorzien van een veilige rondleiding. Dit doen we volgens onze ‘safe distance policy’, waarbij gepaste afstand en hygiëne maatregelen de basis zijn.

Ben je niet in de gelegenheid om naar Rijssen toe te komen? Onze accountmanagers geven dit jaar ook virtuele tours. Een rondleiding, precies zoals je gewend bent, maar dan online, via de telefoon. Beeldbellen, Whatsapp, Facetime, Zoom, alles is mogelijk. Dit stem je zelf af met jouw accountmanager. Maak op de website van Ter Steege een afspraak voor jouw bezoek aan het House of Inspiration of virtuele tour. De accountmanager neemt dan contact met je op om de afspraak te bevestigen, en verdere details te bespreken.

PLAN HIER AFSPRAAK IN