Presentatie indoor najaar collectie 2019

Wow, binnenkort presenteren wij ons nieuwe indoor najaar collectie 2019. Vanaf 1 december kun je ons nieuwe assortiment bekijken in het House of Inspiration te Rijssen. De collecties van onze merken Artstone en TS Collection staan bol van trendy en stijlvolle items.

Wat zijn wij trots op onze nieuwe collecties. Meer dan ooit kiezen we dit jaar voor sfeer. Dat zie je terug in natuurlijke en duurzame materialen zoals zink, keramiek, metaalsoorten en zeegras. Onze TS Collection potten en manden uit de TS Collection worden met de hand vervaardigd en zijn one of a kind, maar wist je dat dit ook geldt voor onze Artstone potten? Er is bij ons geen pot hetzelfde maar één ding hebben ze gemeen: ‘Het zijn allemaal werkelijk unieke items die bijdragen aan een sfeervol en vertrouwd Thuis.’

 

Trends voor 2019

Wij ondersteunen onze retailers met winkelpresentaties, signing, concept- en inrichtingsadvies en schappenplannen, allemaal ter bevordering van het rendement op de winkelvloer en consumentervaring. Ieder jaar creëren we thema’s gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen. Deze thema’s zijn de basis voor al onze uitingen, producten en winkelpresentaties. Ze dienen als een gids en inspiratie voor zowel ons als onze retailers. Thema’s bevorderen de winkel ervaring, consumenten ontvangen graag ideeën en inspiratie op deze manier. De thema’s voor 2019 zijn Green Energy, Exotic Chic en Fresh Happiness. Lees hier meer over onze trend thema’s.

 

 

Moodboard no. 1 | indoor autumn/winter 2019

 

presentatie najaar collectie 2019 ter steege

Moodboard no. 2 | indoor autumn/winter 2019

 

presentatie najaar collectie 2019 ter steege

Moodboard no. 3 | indoor autumn/winter 2019

 

presentatie nieuwe najaar collectie 2019 ter steege