Madison wint de Design award 2018 met parasol Assymetric

Tijdens de Benelux tuinmeubelvakbeurs 2017 12 & 13 juni heeft Madison B.V. uit Almelo de Design Award 2018 gewonnen voor hun totaal nieuwe uitvinding de Asymmetrische parasol. Deze parasol heeft een afmeting van 360×220 cm en dit is normaliter een afmeting die niet toepasbaar is op een parasol omdat dan de belijningen van de parasol de grond zouden raken, of de parasol zou te hoog komen staan, en dan komt de zon onder de parasol door. Door de scharnierende belijningen worden deze naar de parasol toegetrokken, waardoor deze ruim boven de tafel ingeklapt wordt en alles op tafel kan blijven staan. De jury die bestond uit journalisten en medewerkers uit de Tuinmeubelbranche waren het unaniem met elkaar eens dat dit jaar de prijs naar deze nieuwe uitvinding van Madison moest gaan, omdat dit totaal iets nieuws in de branche is en dat de consument echt op deze oplossing zit te wachten.

Citaat van het jury rapport
De parasol kan in kleine tuintjes geplaats worden, en kan worden in geklapt zonder dat daarvoor de tuinset, parasol of plantenbakken verplaatst hoeven te worden.
Verder heeft de parasol een stevige uitstraling en voelt ook stevig aan, hij is makkelijk bedienbaar door een opdraai systeem en is voor iedereen op te draaien, dit is de uitvinding waar de tuinmeubelvakhandel op zit te wachten.

Reactie van Madison
Ons team is zeer vereerd met deze prijs, het heeft bijna 2 jaar geduurd om dit resultaat te krijgen en daardoor hebben we ook lang moeten wachten op dit eind resultaat.
Er waren iedere keer nog verbeter punten om dit eind resultaat te krijgen, ook duurde de presentatie iets langer omdat we op deze uitvinding patent en octrooi hebben gekregen.

Ook hebben we deze parasol toegevoegd aan onze Topline serie, deze Topline serie parasols is uitgevoerd met dik doek en een 50+ UV SUN PROTECTION en we geven ook 2000 zon uur garantie op deze parasol. Tevens is het doek waterafstotend gemaakt, hierdoor kun je ook met een buitje regen van onze Topline parasols gebruik maken. Gelukkig hebben we nu net deze parasols op voorraad en we zijn deze nu aan het uitleveren aan de Madison Dealers. De parasol is er in 3 kleuren, grijs, ecru en taupe en heeft een verkoop advies prijs van € 199,-.

Madison parasol