Herfst/winter trends 2019

Komend najaar en winter staan in het teken van natuur, rust en groen. Ieder jaar creëren wij drie stijltrends gebaseerd op de voorspellingen van trendbureau EFSA. Onze eigen trends voor 2019 zijn Green Energy, Exotic Chic en Fresh Happiness. Deze stijlen ken je al van onze voorjaarscollectie, en voor het najaar hebben wij ze een sfeervolle warme update gegeven. Zo hebben we ze nieuwe kleuren toegekend die passen bij het seizoen, en we laten je zien welke materialen en productseries het beste passen in de woontrends.

Green Energy

De natuur, planten en frisse lucht maken ons gelukkig, ze brengen ons positieve energie. We halen deze winter de natuur naar binnen. De Green Energy fan houdt van natuurlijke materialen en handwerk. Met de hand gevlochten manden, touwwerk, poefjes van zeegras, traditioneel geblazen glas en handgemaakte potten van keramiek met succulenten, cacti en tropische planten. Deze woontrend is fris en fascinerend, vol met groene elementen. Letterlijk groen van groene planten en zachtgroene elementen. Maar ook groen als in duurzaam en natuurlijk.
Het wordt een zwoele vrolijke winter met Green Energy.

Met de hand gevlochten mandwerk
Denk aan manden en potten maar ook poefjes!

Crackelee glazuur
Geglazuurde kruiken en potten met een natuurlijk weerbarstig vintage effect. In blauw- en groentinten met kleurverloop.

Traditioneel geblazen glas
Glazen flessen, vazen en windlichten voorzien van een matte poedercoating.

Touw!
Windlichten versierd met touw en bijzonder flatteuze macramées.

Verweerd keramiek
Bloempotseries van ambachtelijk keramiek met verweerde structuren van koraalrif. Retro en imposant.

Exotic Chic

 

Sprekende kleuren, geglazuurde potterie, weelderig groen in een exotisch tintje. De Exotic Chic woontrend is aanlokkelijk voor iedereen die houdt van stijlvol, warm én kleurrijk. Laat je passie voor groen zien in een rijk interieur vol okergeel, chocoladebruin en diep groen. We zien mat metalen gecombineerd met glossy items. Een verrassende trend met spannende karaktervolle elementen.

Metalen woonaccessoires
Bellen en potten van metaal met prachtige plantstructuren.

Vintage chic glazuur
Geglazuurde keramiek decoratie. Een walvis, een pauw, en elegante vaasjes met retro chic afwerking.

Cresta okergeel
Onze populaire tijdloze Cresta serie is uitgebreid met een okergele afdeling die perfect bij deze exotisch chique groentrend.

Zachte gekleurd
De diepe warme kleuren in deze trend worden ruimtelijker neergezet door de aanvulling van handgemaakte kruiken en potten in poederachtige kleuren.

Toby
Bloempottenserie Toby combineert het beste uit twee werelden met een matte vale buitenkant en een geglazuurde okergele binnenzijde. Sjiek en sober.

Fresh Happiness

 
De vraag naar rust, buitenleven en ambiance groeit. Fresh Happiness brengt het landelijke leven naar binnen met een romantische, goed georganiseerde basis. We gebruiken subtiele kleuren als basis. Het is een rustige trend met frisse opgewekte kleuren. Fresh Happiness is een levende droom, een puur palet van natuurlijke materialen en het groen van flora en fauna.

Gedeeltelijk geglazuurd
Adora is een nieuwe potten- en kruikenserie die gedeeltelijk voorzien is van een speelse glazuurlaag. De rest van het artikel is juist mat en korrelig wat een uniek en elegant karakter waarborgt.

Wilgenhout en bananenblad
Manden, potten en schalen gevlochten van wilgenhout en bananenblad hebben een zacht bruine basis in tegenstelling tot het zeegras welke een geelachtige basis kent.

Eigenwijze kruiken
Kruiken en flessen met eigenwijze vormgeving en accentkleuren zorgen ervoor dat de elementen in deze trend samenkomen en een ruimte tot leven wekken.

Glas en touw
Alba en Bodi series bestaan uit vazen, windlichten en hangers, allemaal combinaties van transparant glas en haakwerk van wit touw. Ze geven het geheel een vrouwelijke touch.

Manden in kleur
Van zeegras gevlochten en handmachine gestikte potten en manden in zachte tinten als grijs en ice blue.