Een nieuwe kijk op waterbeleving

Een goed aangelegde vijver fascineert de hele dag. Wanneer de nevel optrekt in de ochtend, komt de waterwereld tot leven. Bij het laatste daglicht zijn de rustgevende momenten een weldaad voor de mens. Zelfs na zonsondergang gaat het genieten door, met sfeervolle verlichting, op of onder de waterspiegel. Velda wil het vijverplezier verlengen met lichtobjecten die overdag een blikvanger zijn en ’s avonds zorgen voor een bijzondere sfeer rondom het water. Moderne LED-verlichting is duurzaam, gebruiksvriendelijk en heel energiezuinig, iedereen kan daarvan genieten! In de winterdag, als het buiten te koud is om van de tuin te genieten, zorgt sfeerverlichting voor een warme gloed rond de waterpartij.

Nieuw zijn de sfeervolle lichtbollen gemaakt van helder glas met een kern van glasvezels. Drie Floating Glass Lights drijven op de vijver en verspreiden een sprankelend lichteffect. Stijlvol design en hoogwaardige materialen geven deze LED-verlichting een exclusieve uitstraling.

In de vroege ochtend is de omgeving rond de vijver vaak gehuld in nevel, evenals bij de laatste zonnestralen. Met de drijvende mistmaker kun je gedurende de hele dag genieten van de bijzondere sfeer rondom de waterpartij. Speciaal voor (mini-)vijvers introduceert Velda de Floating Mistmaker voor een mysterieuze sfeer op het water.

In samenwerking met Velda stort ze zich op het outdoor avontuur!