Bloemistendag maart 2020

Vorig jaar lanceerde Ter Steege haar eerste ‘Bloemistendag’: De gezelligste groen-sfeer-dag van Nederland. Een bijzondere dag, speciaal in het leven geroepen om bloemisten en groenspeciaalzaken op maat te kunnen bedienen. De komende Bloemistendag is op zondag 15 maart. In deze vrolijke voorjaarseditie presenteert het bedrijf nieuwe productgroepen.

Wat de Bloemistendag zo bijzonder maakt is dat écht alles is toegespitst om de bloemist en groenspeciaalzaak te ontzorgen. Men werkt met kleine besteleenheden en de producten zijn direct leverbaar uit de voorraad in Rijssen. Ter Steege heeft een speciale collectie samengesteld waarbij groenbeleving de hoofdrol speelt. Dit assortiment kenmerkt  zich door handgemaakte bloempotten en mandwerk van natuurlijke materialen, aangevuld met functionele aantrekkelijke woondecoratie. De collectie wordt gepresenteerd in drie woontrends. De bloemist kan een kant-en-klare winkelpakketten per stijltrend afnemen. Daarnaast zijn er maar liefst drie nieuwe productgroepen aan de collectie toegevoegd.

100% waterdichte inlays

De nieuwe Lucas inlays van het merk TS Collection zijn al een grote hit. Deze inlays maken alle potten, manden en vazen 100% waterdicht. Gemaakt van duurzaam gerecycled materiaal en zelf ook 100% recyclebaar. Er zijn 15 verschillende maten verkrijgbaar van 0.3 liter tot 25 liter inhoud, in vaas en pot vorm. Lucas is dé duurzame uitkomst voor al je boeketten en planten. In iedere pot past een Lucas!

Tableware by Sharon

Ter Steege lanceert het vernieuwende Urban Nature Tableware, waar Sharon De Jager de illustraties voor verzorgt. Er is bewust gekozen voor drie totaal verschillende stijlserviezen, die men naar eigen smaak kan combineren met de zes effen kleurserviezen. De drie stijlen blenden samen met Ter Steege’s woontrends, zodat het servies perfect tussen de bloempotten en woondecoratie past. Ook voor het tableware biedt Ter Steege op maat winkelpakketten om de bloemist te ontzorgen.

Ambachtelijk geblazen glas

Ter Steege presenteert TS Glass, een collectie met hoogwaardige decoratievazen met markante kleuren en texturen. Alle items zijn traditioneel geblazen, puur handwerk en stuk voor stuk uniek. Er wordt veelal gebruik gemaakt meerdere kleuren glas waardoor fabelachtige patronen en lagen ontstaan. Er is gekozen voor de meest populaire vaasvormen, aangevuld met verrassende modellen die de consument intrigeren. Een verrassende collectie glaswerk, die een prachtige aanvulling verzorgt in de trendy en stijlvolle bloemisterij.

De volgende Bloemistendag is op zondag 15 maart van 10:00 uur tot 16:00 in het House of Inspiration, Ter Steege’s showroom aan de Nijverheidsstraat 53 in Rijssen. Geef je op via www.tersteege.nl/bloemistendag